Το έργο αφορά την πρόταση διακόσμησης για ένα χώρο φωτογραφείου στο κέντρο της Καρδίτσας.
Η πρόσοψη του καταστήματος, μέσω των τριών κάθετων μεταλλικών στοιχείων τα οποία τοποθετούνται πίσω από τη βιτρίνα, δημιουργεί τη δυνατότητα πολλαπλών συνθετικών επιλογών, για την έκθεση-​παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού. Παράλληλα ο ελαφρύς όγκος της κατασκευής δεν εμποδίζει την οπτική πορεία προς το εσωτερικό του φωτογραφείου.
Ο χώρος χρειάστηκε να διαχωριστεί σε δύο τμήματα, όπου το πίσω μέρος θα λειτουργεί ως φωτογραφικό stu­dio. To διαχωριστικό όριο των δύο χώρων αποτελεί ένα διάτρητο μεταλλικό πλέγμα, όμοιο με αυτά που χρησιμοποιούνται για την προστασία βιτρινών, έτσι ώστε να μη διακόπτεται η οπτική συνέχεια αλλά και για να είναι ορατή η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του stu­dio.
Tα έπιπλα που απαιτήθηκαν για τις ανάγκες του χώρου, επιλέχθηκαν σε απλές γραμμές και κατασκευάστηκαν εξαρχής σε κατάλληλες διαστάσεις, με σκοπό να εξυπηρετούν τη λειτουργικότητα και την άνεση του χώρου.
Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στον φωτισμό, ώστε να διαχέεται αρμονικά αλλά και για να αναδεικνύονται τα εκθεσιακά φωτογραφικά πάνελ.
Το συνολικό αποτέλεσμα, έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, και δίνει μία αίσθηση χρωματικής αρμονίας και οπτικής συνέχειας μέσα από ελαφριές κατασκευές που εξυπηρετούν τις λειτουργικές ανάγκες του χώρου.